ryskt porslin & andra fynd


Engelskt porslin av märket Old Foley


Glasskål på fot – perfekt till marängsviss


Ryskt porslin från Lomonosov , salt & pepparset


Ryskt porslin, okänt ursprung

Väska med sykit från Österrike

Emmas fynd från tidigare tillfälle som jag fått i gåva

Jag var täckt i loppisdamm efter gårdagens lilla tripp. Det var kul att hitta så varierade saker, speciellt förtjust är jag i salt- och pepparkarsetet av ryskt porslin. Har aldrig varit så förtjust i sådant, tills jag fick de charmiga ugglorna från Emma. Det kommer att sluta med att jag blir som tanten med 2000 smörknivar, fast att jag har salt- och pepparkar i form av fåglar i varje vrå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s