utflykter och smakupplevelser


Fjäderholmarna

gäddtroféer

Det har blivit en hel del utflykter nu när vi haft besök som kommit och gått om vartannat. Våra Londongäster slogs av tystnaden och allt utrymme. Och några speciella svenskfavoriter de fick var allt gott bröd vi har här.

Svärföräldrarna som också besökte från England fick många nya smakupplevelser, men det var inte typiskt svenska grejer utan helt enkelt sånt som de inte hunnit provat på än. Som soltorkade tomater, getost, pinjenötter, thaimat, sockerärter i sallad, ja till och med avokado i räksalladen kändes nytt! Vi har sedan tidigare introducerat ruccolasallad och balsamicovinäger för dem. Man kan nästan inte förstå hur man kan ha missat de här ingredienserna. En sak blev i alla fall väldigt tydligt under deras besök, mina svärföräldrar gillar rutiner och tröttnar inte i första hand på “det gamla vanliga”. Men de är världens bästa när det kommer till annat och de har gjort underverk i vår trädgård som de gärna började jobba i halv åtta på morgonen. Tänk att 60-åringar har mer energi än mig. Skrämmande!


Elfviks gårdLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s