bröllopsdag


misse tar över stickningen


bort med tassarna

I helgen firade vi vår bröllopsdag. Det var min tur att planera, så vi började dagen med en härlig oljemassage, ansiktsbehandling och hårspa på ett spa med det passande namnet Sabai Sabai. Sedan var det dags att gå hem och passa kattungar, medan en allergisk make försökte låta bli att kela med dem. Att ta hand om ett gäng busiga kattungar tär verkligen på krafterna, som tur var så fanns Elsa till hands och vakade över dem med ett avundsjukt öga. Vi avslutade vår dag med en god middag på Le Rouge, kändes som att man befann sig i en fransk musikal med Nicole Kidman i huvudrollen. Röd sammet, en skicklig pianist och en skönsjungande madame förgyllde vår bröllopsmiddag. Jag avslutade förstås med en Crème brûlée.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s