ciao bella


skaldjurspasta på milanesiskt vis; en halv hummer med spagetti

I skuggan av Duomo – 30 grader varmt
Har tillbringat tre dagar i Milano. Det var ett tag sedan sist, men staden känns fortfarande stor, smutsig och en aning spännande. Inte alls romantisk eller strukturerad, inte vänlig eller ens förutsägbar. Staden är som den vill och struntar helt i vad andra tycker. God mat finns det gott om, så gillar man inte läget kan man alltid njuta av den fantastiska maten. Den här italienska bloggen levererar snygga bilder som får det att vattnas i munnen!

One thought on “ciao bella

  1. Spännande med Milano. Har bara varit i Rom och Neapel. Rom har jag varit i flera gånger – älskar Rom. ÄLSKAR! Jag älskar det du beskriver, det där lite avmätta. Ingen ängslighet. Men samtidigt massa hjärta och passion. Kontrasterna är så påtagliga i Italien. Samtidigt som man står och glor på något som är kvar sen Jesufödelse susar det förbi fjorton vespor med businessklädda män med portföljen baktill.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s