höst på landetI år har jag inte riktigt hunnit njuta av hösten på landet. Jag tittar tillbaka på tidigare år och minns de härliga dofterna från växthuset, mammas äppelpaj, korgar med tomater, örter, roftfrukter och majs som skulle tas om hand. Nu får jag istället se fram mot gåsmiddagen som snart närmar sig. Min favoritårstid är här och jag vill att den ska vara ett långt tag framöver.

One thought on “höst på landet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s