njutningJag frossar i mig hösten; njuter av färgglada löv, gulliga och goda cupcakes från Cupcake Sthlm (prova mrs Obama om du gillar lakrits!), vita hundar i lerpölar, promenader runt Sickla sjö och att sylta och safta. Det är också på hösten man ska njuta av spa. I helgen var jag och maken på Sturebadet. Vi inledde dagen med att göda magen med brunch och bubbel, sedan blev det mer fokus på kroppen med massage och bubbelbad, som gjorde huden alldeles len och väldoftande. Efter lite avkoppling fick jag energi till att göra plommonmarmelad, något min mor gjorde till mig när jag var yngre. Smakar gott till nyrostat bröd och en kopp te.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s