e o e goes bar hopping in -20 c

I lördags hade vi en EoE date i hufvudstaden. Den började med att jag blev överraskad med födelsedagspresent och fick välbehövd manikyr i nagelbaren på Åhlens. Tack igen E! Sen åkte vi till Orangeriet på Kungsholmen med förhoppningen att kunna luncha men där inne hade alla gäster vuxit fast i stolarna och vägrade gå. Det var jättemysigt inrett men när några stekare satt runt brasan och lekte after ski i solglasögon kände jag mig lite gammal och trött. Det blev en iskall promenad utmed vattnet framför Rådhuset och vidare mot Lydmar Hotel. Vid det laget tror jag mina lår var nära amputeringsläge så vi brydde oss inte om att vi fick vänta på ett bord. Ett par glas bubbel, musslor, rosa kött och tre timmar samtal bredvid utländska gäster kändes som rena drömmen. Var vi verkligen inte utomlands, på semester? Kan man göra sånt här på vilken lördag som helst utan flygbiljetter? Jaa, och det tänker vi göra om! Vi fortsatte ut och kollade några butiker innan vi gick till loungen på Nobis Hotel. Himla häftigt rum med en oändlig takhöjd och en blandad skara gäster. Sen mötte vi upp våra husband och åt en jättegod libanesisk buffé på Tabbouli City. EoE började nog bli lite slitna vid det här laget men envishet fick oss ända att hasa bort till baren på Story Hotel som jag velat testa länge. Det levde inte upp till förväntningarna och musiken var så tråkigt monoton. Vi gäspade ikapp och sa snart god natt. Jag tror jag kan släppa det där med att jag alltid önskar kunna vara ute till minst tre som förr. Jag får kompensera istället med att gå ut redan lunchtid och låta timmarna få sakta puttra framåt. Den här lördagen ska jag skriva ner som ett lyckat recept.

One thought on “e o e goes bar hopping in -20 c

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s