april april

Idag var vi på Äntligen Hemmamässan och fick mer inspiration till att fixa och pyssla. Vi längtar efter ett sommarhus att ta hand om. Jag lyckades komma hem med en bunt inredningstidningar som får fungera som kvällslektyr. Snön faller ned utanför så det ska bli skönt att krypa ned i sängen och bläddra och drömma om en liten stuga där hunden kan springa fritt. Vår lilla Elsa firar födelsedag den 1 April, så jag lagade till en levermoussetårta som hon åt upp på fem sekunder. Hurra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s