vårprimörer

Den 2 maj firade jag och några kollegor in Sparrisens dag på GQ. Jürgen Grossmann är så passionerad och hängiven kokkonsten, man blir helt enkelt glad av hans mat! Jag lagar gärna sparris, kanske har jag överdrivit min konsumtion ett antal gånger, men färsk sparris och parma har räddat många trötta fredagar här hemma. Det är så enkelt; linda in sparrisen i parma eller bacon och ugnstek 10 min i ugnen. Servera sedan med en krispig chardonnay. Mums! Idag var jag på besök hos min kära mor och hon bjöd på späda rabarber med vaniljsås, ännu ett härligt vårtecken.

2 thoughts on “vårprimörer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s