summer blues

För varje dag känns det bättre. Imorse när jag gick med Elsa till dagiset så kände jag mig mer fylld av energi, dofterna från blomsterprakten var stark och frisk, sjön lockade med sitt klara vatten och himlen var blå och fri från tunga moln. Igår lagade maken till en underbar middag; halstrade pilgrimsmusslor med timjan och stekt gös med sommargrönt. Dagen till ära var även vår fyrbenta vän uppklädd.

2 thoughts on “summer blues

  1. Hoppas verkligen himlen får fortsätta vara blå ett tag nu så kan vi tanka massor med energi! Skönt att du känner dig lite bättre. Pilgrimsmusslor lät ungefär som den bästa medicin jag kan tänka mig. Mums. Får för mig att jag inte ätit det sedan vi firade Halloween tillsammans i Norrköping och gick ut och åt på restaurang iklädda diverse köttsår 🙂 Minns du vart vi var?

    Like

  2. Vi var på en restaurang som hette Gasten, vet inte om den finns kvar, men mycket passande namn som matchade vårt tema för den kvällen!

    Minns även att de en gång försökte bli av med oss…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s