att vara stilla

Idag bor fina Elsa hos oss medan Elizabeth är i Göteborg. Hon har legat ute i solsängen och rullat sig i gräset större delen av dagen. Ahh det ljuva hundlivet. Jag kunde ju förstås inte låta bli att lägga mig en stund där jag också. Ibland behöver man nästan tvinga sig att bara ligga stilla och inte göra någon av alla de där sakerna på listan. Men det är en konst att göra det utan stress eller dåligt samvete. Är ni bra på det?

2 thoughts on “att vara stilla

  1. Japp, man kan lära sig mycket av djuren 🙂 Dock kan det eventuella hundköpet innebära mer dåligt samvete för att man inte går på fler och längre promenader. Men en hundpromenad kan ju iofs vara en sorts stillhet om man släpper mobil och tankar och bara går och färdas tillsammans med sin fyrfota vän. Hehe det är lätt att romantisera när man slipper de där ständiga kissrundorna.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s