minipaus

Maken överraskade med två dagars semester med spa på St Jörgen park resort och biljetter till Madonna. Kändes lite syndigt att åka iväg mitt i veckan, men jag njöt av den oväntade ledigheten. Stackars Madonna hade den tråkigaste publiken som inte mottog den fantastiska showen hon erbjöd. Hennes fart, energi och glädje ville inte göteborgarna ta emot. Tycker att hon ska komma till Stockholm nästa gång!

Vi passade även på att utforska Västgötaslätten och Vättern. Vi besökte Mariestad, Läckö slott, åt räkor vid Spiken och mumsade på kulglass som var lika billig som när man gick på gymnasiet. Jag lyckades även klämma in ett litet loppisfynd till min framtida trädgård. Bild kommer.

One thought on “minipaus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s