cynara cardunculus

Längtar konstigt nog redan till hösten. Regnet vräker ned utanför med blixtar som följdes av en hagelstorm. Jag som hade sett fram mot ljumma sensommarkvällar och picknick i det gröna, får istället satsa på levande ljus och en film i soffan. Ikväll ska jag laga en middag åt maken, fantasin tryter och magen kurrar. Blev bjuden på kronärtskocka för ett par helger sedan, så gott och enkelt. Det är precis det man vill ha på sommaren, enkel och fräsch mat som sparar tid i köket och ger mer tid till att umgås.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s