semesterbilder

Här kommer lite bilder från den pågående semestern, den kortaste ledigheten sedan flera somrar. Den har hittills innehållit besök på landet, kattungar, gula rapsfält, bebisar, bokläsning i gräset och förstås besök på slott och herrgårdar. Vi sov bland annat på Krägga herrgård där hundar är varmt välkomna i rum och restaurang. Medan regnet öste ned njöt vi av afternoon tea och Elsa satt lydigt i soffan och väntade på sina godbitar. Hon fick ett litet välkomstpaket av hotellet med chica hundpåsar dekorerade med pudlar, ett tuggben och vattenskål. Bifogat fanns en liten hundmeny för kvällens besök i restaurangen. Hur mysigt som helst att ha henne vid fötterna medan hon serverades samtidigt som övriga sällskapet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s