äntligen

Äntligen känner jag att sommaren är här på riktigt. Den där underbara sensommarkänslan, den lite klibbiga luften, de svalare kvällarna, doften av varmt gräs och kaprifol, sjön som lockar med sin djupgröna famn och framför allt så är det äntligen dags för kräftorna att inta matscenen. Det är en njutning att få sitta ute och äta, att höra grannarna inta balkongen, glasens klirrande och de låga rösterna efter en lång arbetsdag. Vi kokar kräftorna i öl och dill, låter dem svalna medan magen kurrar längtansfullt. Nu är det också härliga tider för att sitta på en skärgårdskrog och njuta havsluft och god mat. I helgen var jag på Bockholmen som ligger ett stenkast från Norra Djurgården, ett mysigt ställe med alla de rätta ingredienserna för att skapa en underbar dag. Åk dit du också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s