skön helg

Den här helgen har varit så skönt avslappnad och utan egentliga planer. Maken skulle egentligen springa Sickla loppet, men var fortfarande lite sjuk så istället blev vi ompysslade och glatt serverade en trerätters middag hemma hos ett par vänner som bara dagarna innan undrade om vi hade tid. Lustigt det där när man ska försöka planera in en träff, det brukar alltid vara fulltecknat i kalendrarna och alla är bokade tre månader framåt. På söndagen hamnade vi oplanerat i Aspudden på 2 km loppis och jag fyndade en värmande fårskinnskappa och pälsmössa till den snart stundande vintern. Och helgens höjdpunkt var en helt fantastisk film som fick mig att skratta högt, gömma mig och som rörde mig till tårar. En oväntad vänskap. Se den. Publiken satt kvar tills det att eftertexterna slocknade och vi kramades om av mörkret.

One thought on “skön helg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s