minnen

Vad gör jag när jag inte kan somna? Drömmer mig tillbaka till Nya Zeeland, kanske den härligaste resan jag och maken har gjort tillsammans. Alla våra förhoppningar inför framtiden, så mycket längtan och känslor som fortfarande väntar på att uppfyllas. Nuförtiden så ligger jag oftast vaken fram till 2-snåret, vrider och vänder på tankarna och kroppen. Längtar och minns, tänker framåt, hoppar bakåt och vaknar alldeles för tidigt, men lyckas på något konstigt sätt ta mig till kontoret och genomföra en arbetsdag.

One thought on “minnen

  1. Härliga bilder! Gillar speciellt den på fyren. Bröllopsresor är nog alltid svårslagna eftersom de sker i ett sånt lyckorus. Fina minnen att plocka fram då och då. Hoppas du slipper vara vaken till två inatt också!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s