bergslagen

Vi packade weekendväskan och gav oss ut på liten roadtrip mot Bergslagen där ett gulligt litet rum väntade på oss på Grythyttans gästgivaregård. Vi satt flera timmar i tesalongen och njöt av gästfriheten medan regnet smattrade mot fönsterrutorna. Carl Jan var där med ett gäng gourmander, självklart var han klädd i sina knäkorta byxor. På kvällen serverades vi en härlig 5-rätters meny och avslutade sedan dagen med ett spel domino. På vägen mot Loka spa omgavs vi av hösten med alla dess färger, skogarna kändes djupare och dimman slukade trädtopparna. Det var en fantastisk känsla att sitta ute i en bubbelpool med sjön Norra Loken framför oss. Bilresan var även den otroligt avkopplande, Emma körde på medan jag underhöll med en spellista bestående av bl.a. Chopin, Cranberries, Michael Bolton och Yiruma. Helt plötsligt blev det mycket grunge och en längtan till att se ‘Mitt så kallade liv’ på nytt. Minns ni den serien?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s