vavvar

Vård av vovve idag. Elsa har drabbats av vinterkräksjukan och efter flera timmar hos veterinären ligger hon äntligen vid mina fötter och snarkar sött. Jag är glad över att slippa gå ut i denna bitande kyla, minus 12 grader imorse och det ser ut som att vintern har anlänt till landet med stormsteg. Vi tänder ljus och drömmer om lite varmare breddgrader. I år skippar vi även julpyntet och hänger på Houzz istället där all dekor får mätta julsinnena. Houzz är min favoritapp just nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s