sötsug

Jag äter aldrig godis, men något händer med mig runt juletid. Doften av knäck och kola lockar och frestar med minnen från barndomen. Kanske äter jag julgodiset för att återuppleva gamla tiders fantastiska jul? För julen var ju bättre förr, eller… Granen var i för sig tanigare, men tomten var större (tjockare) och hade mer skägg. Idag är 3 mm stubb ett måste och alla är alldeles för vältränade.

Ett plus är att maken blir mer och mer fantasifull för varje år och värmde i år mitt hjärta med ett medlemskap på Fotografiska. Apple tv, Ipad och underkläder från Agent Provocateur kändes som att de egentligen var presenter till honom själv än till mig , men så länge han är nöjd så är jag det också!

Något som sitter kvar sedan barndomen är att läsa en julbok. I år fick det bli “Little Women” som jag förstås på den tiden läste på svenska. Nu blir det på engelska och via iBooks. Jag tror att det var därför jag fick en iPad, maken var lite orolig för min framtida och eventuellt nedsatta syn och bestämde sig för att förbättra mina chanser. Jag sneglade tidigare i höstas på en Kindle, men måste erkänna att paddan har allt och lite till. Min kärlek till äpplet består, trots att jag ibland försöker streta emot. Förgäves. Apple har nog räddat många jular och många makars julklappsångest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s