novemberljus

Det är alltid så mysigt att bli bortbjuden, att få bli serverad fantastisk mat i härligt sällskap och bara umgås i novembermörkret. Känner redan av tröttheten och jag har så svårt att hålla mig vaken efter kl. 8 på kvällen. Den här veckan har varit en utmaning, sena kvällar och för mycket av det goda har förvandlat mig till en zombie. Knaprar D-vitamin och äter massor av citrusfrukter, men inget verkar hjälpa. Så jag släcker ner ipaden och säger god natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s