god fortsättning

Jag har knappt ätit någon julmat, men efter gårdagens två bufféer känner jag mig nöjd. Längtar redan efter något lätt och friskt. Den här salladen gjorde jag som tillbehör när vi var hos mina föräldrar igår kväll. Med en asiatisk touch så passar den utmärkt till laxen och revbensspjällen.

Blanda fisksås, citronsaft, torkad chili och sesamolja i en stor skål. Eftersom det är svårt att få tag på färsk ekologisk koriander använder jag torkad koriander. Sedan river jag ner strimlad rödkål, lätt förvälld grönkål och savoykål samt rödlök. Rör om så att grönsakerna tar smak av marinaden. Toppa med kärnorna från ett granatäpple. Njut av denna vitaminbomb med dina nära och kära!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s