gröna dagar /green days

De gröna vardagarna är tillbaka efter ett litet juluppehåll. Nu vankas det på nytt massor av smaskiga sallader till middag, till lunch blir det däremot soppa. Den färgglada mixen ovan består av lätt förvälld grönkål, skivad rödkål, fänkål och rödkål (älskar min fina mandolin) samt majs. Lite lime, sesamolja och koriander, sedan är det bara att njuta med en bit tonfisk eller bara som den är. Den smakade extra bra efter backträningen ikväll.

My healthy green weekdays are back after a short Christmas break. Will be lots of yummy salads for dinner, and for lunch some soup. The colorful mix above consists of lightly blanched kale, sliced ​​red cabbage, fennel and red cabbage (love my new mandolin) and corn. Add a little lime juice, sesame oil and coriander, then enjoy with a slice of tuna or just as it is. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s