innan snön /before the snow

Innan snön anlände och innan mina gröna vardagar började skapade jag ett recept på pulled chicken som blev väldigt populärt hos maken och vännerna. En cole slaw och lite guacamole fick även göra sällskap. En halv ekologisk gårdskyckling delas i större bitar där ben och skinn behålls. Bitarna bryns hastigt i en gjutjärnsgryta med vitlök och lök. Sedan häller man i passerade ekologiska tomater i grytan och strör med torkad chili, oregano och koriander. Grytan ställs in i ugnen på 150 grader i 3-5 timmar tills kycklingköttet lossnar från benen. Ingen buljong behövs eftersom den fina smaken kommer från benen och skinnet. När jag delat på köttet med två gafflar kryddar jag sedan med mer oregano, svartpeppar och cayenne samt salt. Stekt chorizo som skivats i sneda bitar läggs i tillsammans med skivad spetspaprika. Ställ tillbaka i ugnen och låt stå i 20 min eller tills paprikan mjuknat lite. Den här grytan passar utmärkt att stå i några dagar, vi hade med den till landet och smakerna hade förstärkts på ett behagligt sätt. 
Before the snow arrived and before my healthy green weekdays began , I created a recipe for pulled chicken that became very popular with my ​​husband and friends. A cole slaw and guacamole made fulfilled the meal . Half of an organic farm chicken was divided into larger chunks where the bones and skins are retained . The pieces should brown quickly in a cast iron pot with garlic and onions. Then pour passing organic tomatoes to the pan and sprinkle with dried chili , oregano and cilantro. The stew is in the oven at 150 degrees for 3-5 hours until the chicken meat comes off the bones. No broth needed because the delicate flavor comes from the bones and the skin . When I separated the meat with two forks I also seasoned with more oregano , black pepper, cayenne and salt. Fried chorizo ​​sliced ​​in pieces added sweet flavors with sliced ​​tip peppers. Put it back in the oven and let stand for 20 minutes or until the pepper has softened a bit . This casserole is perfect to stand for a few days , we brought it to the cottage and the flavors were enhanced in a delicious way.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s