afternoon tea

Vi spenderade en eftermiddag i hjärtat av Södermland för några helger sedan. Solen sken, tussilagon lyste från dikeskanten och hjortar stod i klungor i skogsgläntan. På Öster Malma hade vi stämt träff med makens föräldrar. Vi tog en promenad i den enorma viltparken där vi fick syn på älg, dovhjort och kronhjort samt mufflon. Det var en fantastisk känsla att skåda en albino-hjort. Efter mycket åh och oh så intog vi slottets afternoon tea som verkligen var över förväntan. Trots att bordet var uppdukat med allehanda vilt, snittar, korvar, scones och kakor så kändes det alldeles lagom. Det smakade otroligt bra och mina glutenfria alternativ smakade fint. Rekommenderas varmt!

We spent an afternoon in the heart of Södermland a few weeks ago. On Öster Malma we had an appointment with my ​​hubby’s parents. We took a walk in the huge wildlife park where we saw elks, fallow deer and red deer and mouflon. It was an amazing feeling to see a live albino deer. After much awws and oohs we had the castle’s afternoon tea which really was beyond expectations. Although the table was filled with all sorts of wild meat, sandwiches, sausages, scones and cakes it never felt overwhelming. It tasted incredibly good and my gluten-free food tasted good. I really recommend this place!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s