vattenträning / water training

Elsa genomgick en operation i oktober förra året på grund av ett trasigt korsband. Efter operationen rekommenderades rehab i form av vattenträning. Tyvärr blev det ganska dyrt då Elsa behövde gå en gång i veckan till terapeuten och försäkringen täckte inte kostnaderna. I december blev Elsa dålig igen och låg på djursjukhuset i flera dagar under julhelgen, det visade sig att hon troligtvis svalt ett ekollon som trasat sönder hennes mage vilket gjorde att hon kräktes och blödde kraftigt. Nu har hon återhämtat sig efter några månader av vila. I helgen började vi igen med vattenträningen, vilket hon inte alls uppskattade. Vår hund är pinsamt rädd för vatten och hennes inre katt skriker när vi någon gång simmar ut med henne kvar på bryggan. Jag satte på henne en flytväst för att underlätta simningen och vi kommer att öva hela sommaren för att vår hundkatt ska bli starkare igen.

Elsa had a surgery October last year ago due to a broken cruciate ligament. Rehabilitation as water training was recommended. Unfortunately, it was quite expensive when Elsa had to go once a week to the therapist and the insurance did not cover the costs. In December Elsa became ill again and was at the animal hospital for several days over the Christmas period, it turned out that she had probably swallowed an acorn that tore down her stomach, which meant that she vomited and was bleeding heavily. Now she has recovered after a few months of needed rest. This weekend, we started with water training again, which she didn’t at all appreciated. Our dog is embarrassing afraid of the water and her inner cat screams when we ever swim out without her. I made her wear a life jacket to make the swimming easier and we will be practicing all summer for our dogcat to become stronger again.


2 thoughts on “vattenträning / water training

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s