flight mode

Är äntligen på landet, där luften är friskare och gräset mycket grönare. Trädgården exploderar i gröna nyanser och livet känns så mycket enklare. Vi njuter av stillhet, egenodlade grönsaker, champagne med jordgubbar, ett kvällsdopp i sjön, läsa pocketböcker på verandan, yatzy och pannkaksfrukost.

We are finally at the cottage where the air is fresher and the grass is much greener. The garden explodes into fifty shades of green and life feels so much easier. We enjoy the stillness, home-grown vegetables, champagne with strawberries, evening swims in the lake, reading paperbacks on the porch, playing yatzy and eating pancake breakfast. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s