hornudden

För några dagar sedan besökte vi Hornuddens trädgård som ligger utanför Strängnäs i Södermanland. Det är en ekologisk trädgård med kafé och restaurang som serverar fantastiskt goda hembakade gluten- och laktosfria kakor. Vädret var perfekt med lätta molnslöjor, så vi intog med glädje vårt kaffe under bar himmel med utsikt över Mälaren. De serverar även lunch, så nästa gång ska vi smaka på deras ekologiska mat med ingredienser från deras egna växthus. Jag längtar redan tillbaka dit, stämningen och omgivningen var otroligt rogivande.

A few days ago we visited Hornudden gardens, situated along lake Malaren. The cafe offers a lovely selection of gluten-free and home-made pastries and if you ask they can also make it lactose-free. You can buy locally produced products and also vegetables from their garden. The weather was perfect this day, so we chose to sit outside with a stunning view of the water. The also offer lunch, so next time we will definitely taste their range of organic food with ingredients from their own garden. We will be back soon to enjoy the relaxed and peaceful atmosphere .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s