himmelska hundar / heavenly dogs

afternoon tea för hundar
Hösten är på ingång, morgnarna börjar bli svalare och höljda i dimma, luften känns fuktig och att lyssna på melankoliska toner är helt ok igen. Vad passar dessutom bättre än just afternoon tea när löven börjar att ändra färg! Jag tog med mig maken och Elsa till Himmelska Hundar, ett charmigt hundkafé vid Tessinparken på Östermalm. Här finns det inte bara en gedigen meny för människor, även våra fyrfotade vänner får välja bland smaskiga och prisvärda alternativ. Jag njöt av gluten- och laktosfria snittar med lax och skinka, medan maken mumsade på scones och clotted cream. Det var knappt att vi orkade med de fina bakverken efteråt. Här samsas glada människor med ännu gladare hundar, vi spenderade säkert 3 timmar på Himmelska Hundar och det var nästan så att vi inte ville gå därifrån. Efteråt hamnade vi på Bondens marknad som ligger ett stenkast från kafét och passade på att inhandla lite närodlat till middagen på kvällen. Läs mer på Lucyand.co för min guide till hundvänliga Stockholm!

Autumn is almost here, the mornings are getting chilly and are often covered in mist. To celebrate and indulge in this lovely crisp season, I brought hubby and Elsa to Himmelska Hundar (Heavenly Dogs) for a real afternoon tea with clotted cream and scones, they also offered good gluten- and lactosefree alternatives for me. Of course there is a special menu for Elsa and her furry friends. We never wanted to leave the café, it was such a lovely atmosphere with happy dogs and people. Heavenly Dogs is located next to the Tessin park, where children and pets gather to play and enjoy the lush greenery. The Farmers’ Market opens up here on the weekends, so we bought some organic ingredients for dinner that night. Please read more at Lucyand.co for my guide to Stockholm for pet parents and their furry babies!

2 thoughts on “himmelska hundar / heavenly dogs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s